Apple introduceert Apple Watch Series 6

Vandaag heeft Apple de nieuwe Apple watch series 6 gelanceerd. Een smartwatch met veel nieuwe features en een indrukwekkend design.

De nieuwe Apple watch is op vele punten verbeterd. Met name op het gebied van gezondheid heeft de Apple watch series 6 een aantal aansprekende toepassingen. Zo is de nieuwe smartwatch voorzien van een zuurstofsaturatiesensor en Saturatie-app1. Hiermee ben je in staat om je gezondheid goed te monitoren. De watch meet de zuurstofgehalte in je bloed waardoor je een beter beeld krijgt van je gezondheid en conditie. Hoe zit het met de bloedcirculatie? Met behulp van een geavanceerd algoritme in app wordt het zuurstofgehalte bepaald. Al deze gegevens worden vervolgens verzameld waardoor je een goed beeld kunt krijgen van je gezondheid.

Medewerkers van de University of Washington School of Medicine onderzoeken of met behulp van de Apple smartwatch het mogelijk is om in een vroeg stadium aandoeningen van de luchtwegen (bijvoorbeeld influenza if COVID-1) te kunnen signaleren.

Ook de nieuwe hoogtemeter is een waardevolle toevoeging. Deze detecteert al hoogteverschillen vanaf 30 centimeter. Daarnaast is de hardware van de Apple smartwatch vernieuwd.  Het heeft een nieuwe dual-coreprocessor die gebaseerd is op de A13 Bionic van de iPhone 11. Hierdoor is de S6 SiP maar liefst 20% sneller. Dit betekent ook dat alle apps 20% sneller starten, terwijl de batterij het wel nog steeds 18 uur volhoudt.

Apple watch series 6

Personaliseer je smartwatch
Wil jij jouw smartwatch een eigen look geven? Dat kan! Bij Apple zijn er diverse verschillende bandjes en kasten verkrijgbaar. Wat dacht je van een zilverkleurige, goudkleurige of blauwe kast? Combineer het met een bijpassend bandje zoals bijvoorbeeld een helder rood bandje of een roest vrij stalen model.

De Apple Watch 6 is verkrijgbaar voor een aantrekkelijke prijs. De Apple Watch SE GPS is verkrijgbaar vanaf € 299 en de Apple Watch SE GPS + Cellular is verkrijgbaar vanaf € 349.

Naar de webshop