De beste smartwatch van 2020

Ben jij van plan om gezonder te gaan leven? Met een smartwatch kan jij jouw sportprestaties beter monitoren en stuur jij jezelf naar een hoger level. Maar wat is de beste smartwatch hiervoor? 123smartwatch heeft er 3 voor jou op een rij gezet!

Samsung Galaxy Watch Active 2
De Samsung Galaxy Watch Active 2 heeft maar liefst 39 trainingen die je kunt monitoren. Houd je prestaties bij van onder meer hardlopen, wandelen, fietsen, zwemmen of fitness. Naast het bijhouden van deze activiteiten is de Samsung Galaxy Watch ook voorzien van een hartslagmeter. De watch is waterdicht (ip68) en dus ook geschikt om mee te zwemmen. De prijs van deze smartwatch ligt rond de € 270,00.

Garmin Vivoactive 4
Garmin richt zich met name op sporthorloges. De Garmin Vivoactive 4 is dan ook een musthave voor iedere sporter. Deze smartwatch is een echte topper onder de Garmin smartwatches. Bijzonder aan deze smartwatch is de batterijduur, de perfecte gps-tracking en de hartslagmeter waarmee je ook de zuurstofsaturatie registreert. De zuurstofsaturatie is de hoeveelheid zuurstof die je lichaam opneemt. Uiteraard is ook deze smartwatch voorzien van een ruim aanbod aan apps om je sportieve activiteiten bij te houden. Echt een aanrader voor de beste sporters!

Beste smartwatch 2020

Huawei Watch GT2
Misschien is de Huawei iets minder bekend dan de smartwatches van Apple, Samsung, Garmin of Fitbit, maar deze Huawei Watch GT2 is echt een geweldige watch voor de sportliefhebber. Deze smartwatch van de Chinese fabrikant Huawei heeft maar liefst 15 verschillende sportapps. Bijzonder van deze smartwatch is het coachingsprogramma. Daarnaast zit er een stressfunctie in die tijdig aangeeft wanneer het nodig is om even ‘rust’ te nemen. Het is tevens voorzien van een zeer nauwkeurige hartslagmeter en een perfecte GPS. Kies je voor een tijdloos design? Kies voor de Huawei Watch GT2.

Naar de webshop