Frequently Asked Questions

Alles over de aankoop van een smartwatch

Smartwatch

Een smartwatch is eigenlijk een slim horloge. Met een smartwatch heb je heel veel mogelijkheden. Zo is het mogelijk om berichten te ontvangen, activiteiten te meten, levensstijl te monitoren en is het voorzien van een hartslagmeter. De mogelijkheden zijn afhankelijk van het merk en type. De smartwatch is een goede combinatie tussen een smartphone en een horloge.

De prijs van een smartwatch is erg verschillend. Dit is afhankelijk van het merk en de mogelijkheden. De gemiddelde prijs van een goede smartwatch ligt rond de € 300,00.

Bij 123smartwatch vind je alle smartwatches van verschillende aanbieders. Bekijk de specificaties en profiteer altijd van de laagste prijs. Bij de aanschaf van een smartwatch is het belangrijk met welk doel je de watch wilt kopen. Welke functies wil je gebruiken, wat is je budget en heb je een voorkeur voor een merk?

Lees alles over het verschil tussen een sporthorloge en een smartwatch in ons blog! Klik hier

Welke functies een smartwatch heeft is afhankelijk van het model smartwatch. Door smartwatches te vergelijken ontdek je welke smartwatch het beste bij jouw past. Mogelijke functies zijn onder andere:

  • Fitness tracker
  • Klok kijken
  • Bellen
  • Berichten en mail ontvangen
  • Navigatie
  • Betalen
  • Social Media connectie
  • Leefstijl monitoren

Iedere smartwatch heeft zijn prijs. In iedere prijsklasse zijn er goede smartwatches te vinden. Bekende merken van smartwatches van topkwaliteit zijn Apple smartwatch, Samsung Galaxy watch, Fossil, Huawei en Garmin.

Tegenwoordig meten bij alle smartwatches de hartslag. Inmiddels wordt bij diverse modellen ook de bloeddruk gemeten. De meters zijn redelijk betrouwbaar al zijn nog niet alle modellen de Toezichthouder FDA goedgekeurd met een medische kwaliteit.

Levering en retourneren

Ja, 123Smartwatch is 100% betrouwbaar. Dit komt omdat wij samenwerken met bekende webshops als Bol.com, Mediamarkt, BCC, Expert, Blokker en Samsung. Op onze site vind je producten van verschillende aanbieders. De bestelling vind plaats bij de webshop waar de smartwatch wordt aangeboden. De voorwaarden voor levering, betaling en garantie van de desbetreffende winkel zijn van toepassing. Je besteld dus niet rechtstreeks bij 123Smartwatch.

De aanbieders van smartwatches op onze website hebben snelle voorwaarden voor levering. Natuurlijk kan het gebeuren dat het langer duurt dan verwacht. Voor de levering gelden de voorwaarden van de desbetreffende webshop. Kijk op de webshop van de aanbieder voor meer informatie.

Kijk voor de voorwaarden met betrekking tot retourneren op de webshop van de aanbieder van de smartwatch.

Altijd laagste prijs

Altijd lage prijs

Vergelijk de prijzen van een smartwatch bij diverse aanbieders en profteer van de laagste prijs

100% betrouwbaar

100% betrouwbaar

Wij bieden alleen smartwatches aan van betrouwbare webshops. Dus 100% betrouwbaar

Snelle leverting

Snelle levering

De webshops waar wij mee samenwerken zorgen allemaal voor een snelle levering van de watches

Apple watch

Krijg nieuwe inzichten met de Apple smartwatch. Ontdek de nieuwste technieken

Apple smartwatch
Samsung smartwatch bestellen?

Samsung watches

Garmin smartwatch bestellen?

Garmin watches

Favoriete merken

Onze favoriete merken, maar wij bieden meer merken aan…..