Fitbit Versa 3 en Sense krijgen Google Assistent ondersteuning

Nieuwe features voor de Fitbit Versa 3 en Sense smartwatch. Binnenkort krijgen deze modellen ondersteuning van Google Assistent.

Fitbit heeft aangegeven om op de smartwatches Versa 3 en Sense de stemassisten van Google toe te voegen. Daarnaast is aangegeven dat het ook mogelijk is om je zuurstofgehalte te meten. Interessante ontwikkelingen voor deze smartwatch gebruikers. Op dit moment wordt gebruik gemaakt van Amazons Alexa als spraakassistent. Na de update ben je niet verplicht om afstand te doen van de Amazons Alexa als spraakassistent, maar krijg je de keuze welke je wilt gebruiken. Met een knop op de smartwatch of door middel van een spraakcommando is het mogelijk om de spraakassistent te activeren.

Spotify streamen zonder Iphone met de Apple watch

Zuurstofmeter
In Fitbit OS 5.1 voegt Fitbit ook een nieuwe functionaliteit toe. De zuurstofmeter. Met deze zuurstofmeter kunnen gebruikers hun waarders zien in een nieuw dashboard in de Fitbit app. Ook ’s nachts is het mogelijk om deze zuurstofmeter te gebruiken. Interessant? Bekijk het aanbod aan Fitbit smartwatches in de shop van 123smartwatch. Vergelijk de prijzen en bestel online een smartwatch voor de beste prijs!

Naar de webshop