Steeds meer mensen zijn op zoek naar een smartwatch. Maar welke smartwatch past het beste bij jouw wensen? Bij 123smartwatch vergelijk je de beste smartwatches en profiteer je ook nog van een lage prijs bij Bol.com, de Mediamarkt, Expert of Coolblue.

Er is een ruim aanbod aan smartwatches waardoor het lastig wordt om een keuze te maken. Bij de aanschaf van een smartwatch moet je met een paar zaken rekening houden. Allereerst moet je jezelf afvragen wat jij met een smartwatch wil doen. Kies jij een smartwatch voor de stoere look of wil je deze gebruiken bij het sporten? De functionaliteiten per smartwatch zijn verschillend. De meeste smartwatches zijn voorzien van een stappenteller, maar er zijn ook watches waarmee je heel veel sportactiviteiten kunt monitoren. Daarom is het erg belangrijk om van tevoren te bepalen wat jij verwacht van het slimme horloge.

Daarnaast is er een grote diversiteit aan soorten, maten en kleuren. Kies jij voor een stoere uitstraling of gaat jouw voorkeur uit naar een klassieke look? Ook het merk kan daarbij een rol spelen. Een Garmin smartwatch is met name gericht op sport terwijl Huawei ook diverse modellen heeft met een klassieke uitstraling. Uiteraard is het mogelijk om door een nieuw bandje aan te schaffen een bepaalde touch mee te geven aan je smartwatch. Wat heeft jouw voorkeur?

Smartwatch vergelijken

Altijd de beste prijs
De prijs voor een smartwatch is natuurlijk ook bepalend bij de aanschaf. Zo heb je een Sammit smartwatch al voor een paar tientjes. Een Apple smartwatch of een Samsung Galaxy watch daarentegen zijn flink duurder. Iedere kwaliteit heeft zijn eigen prijs. Het voordeel bij 123smartwatch is dat je altijd de prijzen voor een smartwatch kunt vergelijken. Heb jij een mooie watch of activity tracker op oog? Bekijk direct bij welke winkel deze voor een lagere prijs wordt aangeboden. Met 123smartwatch profiteer je hierdoor altijd van de laagste prijs!

Naar de webshop