Tip: Samsung Galaxy Watch 3

De Samsung Galaxy Watch 3 is het nieuwste paradepaardje van Samsung. Deze smartwatch werd in Augustus van 2020 gelanceerd en staat bekend als een ijzersterke smartwatch met geïntegreerde gezondheidstechnologie en de meest geavanceerde smartwatch technologie tot nu toe.

De slimme smartwatch
Met de Samsung Galaxy Watch 3 kan je probleemloos berichten beantwoorden met ‘smart reply’. Daarbij toont de smartwatch je ook de berichtengeschiedenis en kan je stickers en foto’s bekijken zonder dat jij je telefoon hoeft bovenhalen. Ook kan je antwoorden met Bitmoji stickers en kan je Spotify met enkele drukken op het scherm bedienen. Perfect voor tijdens het lopen!

Blijf gezond met de Samsung Galaxy Watch 3
Naast een hele hoop handige apps heeft de Samsung Galaxy Watch 3 ook een geïntegreerde gezondheidstechnologie die je helpt fit en gezond te blijven.

  • Voer Elektrocardiogrammen uit via je smartwatch

De Samsung Galaxy Watch 3 kan in een handomdraai Elektrocardiogrammen maken zodat je hartritmestoornissen en andere hart- en vaat aandoeningen makkelijk kan opmerken. Deze Elektrocardiogram kan je dan uitprinten of als een PDF exporteren en met je cardioloog of huisdokter delen.

Spotify streamen zonder Iphone met de Apple watch
  • Meet de hoeveelheid zuurstof in je bloed

De hoeveelheid zuurstof in je bloed geeft aan hoe goed je hart zuurstof door je lichaam pompt. De Samsung Galaxy Watch 3 geeft aan hoeveel zuurstof er in je bloed zit en hoeveel zuurstof je maximaal nodig hebt tijdens het trainen zodat je een oogje kan houden op je conditie.

  • Automatische verwittiging van vrienden en familie wanneer je valt

De smart watch verwittigt automatisch een emergency contact en deelt jouw locatie zodat hulp snel ter plaatse kan komen.

  • Krijg een inzicht in je slaappatronen
Naar de webshop