Een smartwatch is echt razend populair. Maar wat is een smartwatch eigenlijk en wat is het verschil met een sporthorloge? 123smartwatch legt je in dit blog uit wat de verschillen zijn.

Een smartwatch is eigenlijk een slim horloge. Dit horloge wat voorzien is van een touchscreen heeft veel opties. In tegenstelling tot een sporthorloge zijn smartwatches niet alleen gericht op sport en bewegen. Het kan meer gezien worden als een verlengstuk van je mobiele telefoon. Met de smartwatch is het mogelijk om je mails te lezen, whatsapp berichten te ontvangen en je agenda te beheren. Ben jij op zoek naar een horloge waarmee je apps kunt downloaden, berichten kunt lezen, kunt bellen maar ook je stappen kunt tellen, je hartslag kan meten of je voeding kan bijhouden? Kies dan voor een smartwatch. Bij 123smartwatch vind je goedkope smartwatches van topmerken als Apple, Samsung en Garmin.

Wat is het verschil tussen een sporthorloge en een smartwatch?

Sporthorloges
Zoals de naam al aangeeft is een sporthorloges gericht op het gebruik tijdens het sporten. Alles is erop gericht om jouw sportprestaties te monitoren. Zo kunnen je de afgelegde afstand, de gemeten snelheid en de route bijhouden. Maar ook is een sporthorloge voorzien van een hartslagmeter, hoogtemeter en snelheidsmeter. Een sporthorloge geeft jou meer motivatie om te sporten en te komen tot betere prestaties. Door de statistieken te raadplegen vraag je meer van jezelf. Ben jij een sportliefhebber? Dan is een sporthorloge een absolute musthave!

Bekijk het ruime aanbod aan smartwatches en sporthorloges bij 123smartwatch. Interesse? Bekijk de smartwatch en vergelijk de prijzen van de verschillende aanbieders. Altijd de beste deal!

Naar de webshop