Xiomi Mi watch binnenkort in Nederland

Xiomi heeft een nieuw model Mi watch aangekondigd wat binnenkort ook verkrijgbaar is in Nederland. Het is het tweede model Xiomi Mi watch, maar het eerste model wat ook te koop is in Nederland.

Kenmerkend van het nieuwe Xiomi Mi watch model is het eigen besturingssysteem. Het maakt dus geen gebruik van Android. Het voordeel hiervan is dat Xiomi ook meer grip krijgt op de accuduur. En deze accuduur is bijzonder. Wanneer je de smartwatch twee uur oplaadt, gaat deze maar liefst 16 dagen mee door de 420mAh-acc. Een ander verschil met het vorige model van Xiomi, wat nooit uitkwam in Europa, is het ronde oled scherm. Dit 1,39″-oledscherm heeft een resolutie van 454×454 pixels en komt tot een maximale helderheid van 450 candela per vierkante meter. De watch is 46x53mm groot, heeft een dikte van 11,8mm dik en weegt 32g.

Xiomi Mi watch binnenkort in Nederland

Scherpe prijs
Wanneer de Xiomi Mi watch 10T-serie te koop is in Nederland is nog niet helemaal duidelijk. Voor de scherpe prijs van rond de € 99,00 krijg je onder meer features als 117 verschillende sporten tracken, een GPS tracker, een geomagnetisch kompas, een luchtdrukmeter, hartslagmeter, stressmeter en een relaxmodus op basis van je zuurstofniveau.

Naar de webshop